Važi do: 25. oktobar 2017.
Kompanija Montecco Inc je osnovana 1990. godine kao kompanija čija je djelatnost uvoz i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića na teritoriji Crne Gore.

Ekskluzivna ponuda svjetski poznatih brendova, njihova izbalansiranost i maksimalna dostupnost kupcima, doveli su kompaniju Montecco do liderske pozicije kada je distribucija pića u pitanju.

Želeći da svojim partnerima ponudi samo najbolje i tako u potpunosti iskaže moto “biti partner i prijatelj”, kompanija Montecco Inc je razvila dobro organizovanu distributivnu mrežu koja pokriva teritoriju cijele Crne Gore i na taj način, u najbržem roku, izlazi u susret čak i najzahtjevnijim klijentima.

Kompanija raspisuje konkurs za rad u Akademiji piva, koja će u okviru svog prostora imati pivnicu i vinoteku (restoranski dio). Objekat je u otvaranju i specijalizovan je za proizvodnju i degustaciju piva. Potrebni su:

 

 

KUVARI

 

Opis posla:

  • Priprema svih vrsta toplih i hladnih jela i jela;
  • Formiranje porcija po normativima te serviranje i dekorisanje jela;
  • Poznavanje propisa iz oblasti sanitarne, higijenske i zaštite na radu.

Uslovi:

  • IV - VI stepen stručne spreme - ugostiteljski smjer;
  • Obavezno prethodno iskustvo.

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično). 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.