Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekih od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i programa koji je namijenjen samo studentima - Work and travel, koji Vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA.

Royal Caribbean kompanija posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate izmedju 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu - prijavite se slanjem Vaše biografije na engleskom jeziku!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su: Viking, NCL i MSC, a slanjem biografije možete postati dio i njihovog tima.

 

 

 Café Attendant

(Royal Caribbean International)

 

 

Opis posla:
  • Zadužen/a je za postavljanje i dopunjavanje švedskog stola, postavljanje čaša i tanjira;
  • Održavanje higijene prostora u kojem radi;
  • Pomaže pri nošenju zaliha iz magacina.
 Uslov:
  • Obavezno znanje engleskog jezika;
  • Dvije godine radnog iskustva.

 

 

 

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte. Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS. Za više informacija možete pozvati na broj: 069/271-672.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.