Kompanija Viking je osnovana 1997. godine. Godine 2015. Viking je predstavio svoj prvi okeanski brod. Viking Ocean Cruises brodovi su napravljeni u veličini koja omogućava direktan pristup većini luka, tako da gosti lako mogu da se ukrcavaju i iskrcavaju. Svaki brod ima privatnu terasu u svakoj kabini, veliki izbor restorana, bazene, spa centre... Krstarenja traju od 8 do 15 dana, sa itinererima osmišljenim tako da turisti provode što više vremena u destinacijama. Destinacije uključuju Skandinaviju i Baltik, Mediteran, Britanska ostrva, Sjevernu Ameriku i Karibe, kao i kombinovana krstarenja u trajanju od 22 do 50 dana.
Četvrti brod, Viking Sun, otploviće na prvo svjetsko krstarenje kompanije koje će trajati 141 dan i posjetiti 5 kontinenata, 35 zemalja i 55 luka. Počev od 2018. godine, peti brod- Viking SPIRIT u ponudi će imati putovanja u Australiju, Bliski Istok, Aziju i Aljasku.

Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.
Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Za potrebe kompanije Viking raspisujemo konkurs za:

 

Entertainment General Technician

 

Opis posla:

 

  • Postavljanje i održavanje opreme,
  • provjeravanje opereme prije nastupa.


Potrebne kvalifikacije:

  • diploma neke tehničke škole,
  • minimun 4 godine radnog iskustva,
  • poželjno je prethodno iskustvo rada na brodu.

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.


* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, CV na engleskom jeziku, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.