Vrtni centri KALIA su prepoznatljivi po bogatom asortimanu iz oblasti hortikulture i cvjećarstva, sjemenske robe, svih vrsta sadnog materijala, mineralnih i organskih đubriva, kao i poljoprivrednog alata i opreme, stočne hrane i hrane za kućne ljubimce i predstavljaju mjesta gdje ćete naći sve što je potrebno za Vaš dom, vrt ili poljoprivredno imanje.

Povodom otvaranja nove poljoprivredne apoteke, Vrtni centri KALIA raspisuju KONKURS za radno mjesto:

 

AGRONOM - ZAŠTITAR

 

Opis posla:

  • Vođenje poljoprivredne apoteke;
  • Savjetovanje poljoprivrednih proizvođača, prodaja zaštitnih sredstava, đubriva i svih roba iz asortimana poljoprivredne apoteke;
  • Praćenje poljoprivredne proizvodnje kod kooperanata.

Uslovi:

  • VSS - Poljoprivredni fakultet - smjer zaštita bilja;
  • Minimum tri godine iskustva u prodaji zaštitnih sredstva, đubriva i poljoprivredne opreme;
  • Liderske sposobnosti, odgovornost, komunikativnost.

 

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju navedene uslove mogu poslati svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. Sve prijave će biti razmatrane u strogoj povjerljivosti, a samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.