Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 6 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Ako si mlad, komunikativan, odgovoran, ambiciozan i raspoložen za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.
Čekamo te da se priključiš našem uspješnom timu! Ukoliko to zaista želiš, konkuriši na oglas za sljedeću poziciju:

 

KOZMETIČAR

 

 

Imate strast za pružanje vrhunske usluge, u prošlosti ste pokazali da ste od velike pomoći kako za vaše kolege tako i za pretpostavljene, dok odišete samopouzdanjem, energijom i entuzijazmom...prijavite se!

 

Posebni uslovi:

  • Minimum SSS
  • Obavezno prethodno radno iskustvo
  • Obavezno znanje engleskog jezika
  • Ljubaznost i uslužnost
  • Predanost i preciznost

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.