Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 6 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Ako si mlad, komunikativan, odgovoran, ambiciozan i raspoložen za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.
Čekamo te da se priključiš našem uspješnom timu! Ukoliko to zaista želiš, konkuriši na oglas za sljedeću poziciju:

 

RECEPCIONER/KA

 

Ako ste u potrazi za nečim izvan dostavljanja gostima nesmetanog check-in i check-out i spremni ste da izađete iz komforne zone i radite ono što treba da bude urađeno “prepoznati i zadovoljiti potrebe gostiju” načinom razmišljanja.
Volite da obezbijedite iskustvo koje je nezaboravno i jedinstveno. Preuzimate inicijativu da isporučite širok spektar usluga koji pomažu gostu tokom cijelog njegovog boravka. Ako vaša uloga prevazilazi tradicionalnu recepciju, upravo ste pronašli mjesto rada!

 

Uslovi:

  • Obavezno poznavanje engleskog jezika;
  • Poželjno poznavanje još jednog stranog jezika (ruski, njemački, engleski, francuski);
  • Poznavanje rada na računaru;
  • Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.