Alter Modus je mikrokreditna finansijska institucija koja od 1999. godine realizuje komercijalne kredite preduzetnicima u Crnoj Gori sa ciljem pružanja podrške razvoju njihovih ekonomskih djelatnosti do nivoa prosperitetnog i stabilnog biznisa.

 

S obzirom da naša srednjeročna strategija predviđa dalji rast i razvoj, potrebno nam je i dodatno jačanje operativnih kapaciteta, te oglašavamo potebu za popunjavanjem radnih mjesta:


1.      Kreditni asistent, dva (2) izvršioca, locirana  u Nikšiću

 

Pozicija kreditnog asistenta obuhvata rad sa preduzetnicima, potencijalnim kreditnim klijentima i uključuje promovisanje naših usluga, analizu poslovanja i kreditnih zahtijeva klijenata, kao i praćenje rada klijenata tokom trajanja kreditnog odnosa.

 

Potrebne kvalifikacije:

 

  1. Završena srednja škola.
  2. Elementarno poznavanje načina funkcionisanja malih biznisa (npr. trgovine, usluga, poljoprivrede i stočarstva, isl.).
  3. Poznavanje rada na računaru (MS Office paketa).
  4. Položen vozački ispit (B kategorija) i sopstveno vozilo

 

Potrebno je i da kandidati posjeduju dobre interpersonalne vještine, da su komunikativni i naklonjeni timskom radu. Alter Modus obezbjeđuje adekvatnu obuku prije početka radnog angažmana.

 

 

Oglas je otvoren do petka 11. marta 2011. godine, do 16:00 sati. Samo odabrani kandidati/kandidatkinje će biti kontaktirani radi dogovora o intervjuu.

 

Prijave se mogu dostavljati lično, poštom, faksom i e-mailom na sljedeće kontakt adrese:

 

 

Alter Modus

Beogradska 37

81000 Podgorica

Telefoni: 020 655 240, 655 250

Fax: 020 655 260

E-mail: posao-altermodus-513@prekoveze.me

 

Takođe, možete konkurisati i preko Prekoveze.me portala.