Drogerija Kuća Hemije je prvi maloprodajni lanac drogerija u Crnoj Gori osnovan 2001. godine. Trenutno broji 20 drogerija širom Crne Gore sa ambicijom i potencijalom za širenje maloprodajne mreže .

Kao kompanija koja reaguje na postojeće trendove, Kuća Hemije je prepoznata kao trendseter na tržištu Crne Gore i široke kupovine na jednom mjestu, od segmenta ljepote, prirodne kozmetike, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i njegu beba.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti na potrošače, prepoznavanju njihovih želja i potreba i pravim odgovorom na njih.

Sinonim smo za kvalitet, inventivnost, uslugu i najširi asortiman proizvoda.
Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju na info@kucahemije.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.