Hotelska grupacija Casa del Mare vodeći je lanac boutique hotela u Crnoj Gori i na našem tržištu posluje već više od decenije. U svom sastavu ima pet boutique hotela u najljepšim djelovima Bokokotorskog zaliva, a u narednom periodu otpočeće upravljanje jednim hotelom na Budvanskoj rivijeri i jednim na sjeveru Crne Gore, kao i daljim razvojem dva projekta na hrvatskom primorju. 
Sa jasnom tendencijom za dalje širenje na ovom dijelu Mediterana, u potrazi smo za novim članovima našeg tima u odjeljenju kuhinja, na poziciji:

Pomoćni radnik u kuhinji

Značajan dio Casa del Mare predstavlja F&B outlet, koji nudi veliki broj jedinstvenih restorana sa izvrsnom uslugom, među kojima je i Casa Epico, jedinstveni kuliranski spoj bokeške kuhinje i vrhunskog italijanskog umijeća Michellin star chefa. Kao kompanija, njegujemo timski duh i slogu, te ulažemo u razvoj vještina i znanja iz svih sektora.
Tražimo profesionalce, komunikativne, proaktivne, snalažljive saradnike, koji žele da budi dio tima koji dijeli zajedničke vrijednosti.
Uvijereni da je naša kompanija snažna onoliko koliko tim koji čini i čuva njene temelje, trudimo se da budemo vjetar u leđa svim našim zaposlenima, posebno u domenu razvoja profesionalnih vještina i iskazivanju njihovih kreativnih potencijala.

Nudimo:

  • Stalni i sezonski posao, uz karijerni razvoj i napredovanje;
  • Ugodna i dinamična radna atmosfera uz familijarni pristup, podršku i vođstvo našeg menadžmenta;
  • Konkurentna zarada;
  • Timski rad;
  • Obezbijeđeni dnevni obroci i smještaj, a za ljude iz okoline naknada za prevoz;
  • Specijalni popusti u našim F&B outletima, kako za naše radnike, tako i za porodice zaposlenih prilikom boravka u našim hotelima.

Za više informacija pozovite HR službu Casa del Mare na tel: 067 000 363, ili konkurišite putem  linka https://hr.casadelmare.me/register, odnosno slanjem CV-a, na adresu careers@casadelmare.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.