Kada smo stvarali Damu željeli smo stvoriti mjesto na kome ćete pronaći sve što je potrebno za njegu, ljepotu i zdravlje. Zahvaljujući sinergiji zaposlenih uspjeli smo u tome! Napravili smo mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!

Razmišljali smo o brzini i modernom načinu življenja, zdravoj hrani i dodacima ishrani koji su nam neophodni, o njezi koja vodi zdravijem i kvalitetnijem životu, i naravno, o vječitoj temi ljepote.

Mislili smo o svakom detalju, brendu, dijelu našeg prodajnog ambijenta, i učinili da vam odabir bude ugodan i jednostavan, jer zadovoljstvo kako kupaca, tako i zaposlenih nam je na prvom mjestu!

U okviru Drogerija Dama, dostupna je i Apoteka Dama, koja se razvija i unapređuje rad u oblasti farmaceutske zdravstvene zaštite, dajući prednost promociji zdravlja, prevenciji bolesti omogućavajući pojedincu, porodici i zajednici da aktivno učestvuje u tome.

Pridružite nam se u misiji pravljenja ljepšeg, zdravijeg i njegovanijeg svijeta.Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju na info@dama.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.