Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Čekamo te da se priključiš našem uspješnom timu!


Domar/Pomoćnik domara

Ukoliko ste odgovorni, posjedujete ozbiljnost u pristupu prema poslu, organizovani i imate iskustva u oblasti rukovanja, nadzora i tekućeg održavanja prostora, opreme i instalacije, te otklanjanje sitnih kvarova, uređenje i održavanje zelenih površina i okolina. 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem link-a: http://hr.casadelmare.me/register
ili na e-mail adresu: careers@casadelmare.me.

Ako si mlad, komunikativan, odgovoran, ambiciozan i raspoložen za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.