Više pozicija
Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave
Potrebni sezonski kadrovi za “Hunguest Hotels Montenegro“ d.o.o. Herceg Novi
HOTELSKO DOMAĆINSTVO:
HOTELSKO DOMAĆINSTVO:
Sobarica
Broj izvršilaca: 15
Opis posla:
- Posao koji se odnosi na održavanje kompletne higijene hotelskih soba, kupatila, hodnika, stepeništa, liftova i ostalih pratećih prostorija;
- Preuzimanje gostinskog rublja za pranje;
- Blagovremeno obavještavanje nadređene o nastaloj šteti ili nestalom inventaru;
- Predaja nađene i zaboravljene stvari;
- Pridržavanje dobijenih uputstava o načinu spremanja sobe i upotrebe sredstava za čišćenje;
- Obavljanje i drugih poslova po nalogu domaćice hotela.
Stepen stručnosti: NK
Higijeničarka
Broj izvršilaca: 4
Opis posla:
- Održavanje kompletne higijene svih hotelskih prostora izuzev kuhinjskog bloka;
- Pridržavanje dobijenih uputstava o sredstvima za čišćenje i o rukovanju aparatima za čišćenje;
- Prijavljivanje tehničke neispravnosti;
- Predaja nađene i zaboravljene stvari;
- Obavlja i druge poslove po nalogu domaćice hotela.
Stepen stručnosti: NK
ODSJEK USLUŽIVANJA:
Konobar
Broj izvršilaca: 10
Opis posla:
- Posao koji se odnosi na pripremanje reona za posluživanje;
- Aranžiranje stolova;
- Dočekivanje gostiju na svom reonu, ispisivanje narudžbi;
- Servis i poznavanje svih vrsta pića;
- Vođenje čistoće stolova, stolica, ispravnosti sitnog inventara;
- Poznavanje redosleda služenja hrane i pića;
- Podučavanje dodijeljenih mu konobara u serviranju;
- Poznavanje svih vrsta jela u jelovniku;
- Brisanje i poliranje tanjira i pribora;
- Poznavanje svih vrsta jela u jelovniku;
- Odgovara za dnevni pazar i predaju istog svom neposrednom rukovodiocu.
Stepen stručnosti: NK/KV/SSS
Menadžer restorana
Uslovi:
- SSS/VS/VSS;
- Poznavanje svjetskog jezika;
- Poznavanje rada na računaru;
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimum 3 godine.
Opis posla:
- Organizuje cjelokupan rad sektora hrane i pića;
- Stara se o asortimanu i sastavljanju jelovnika, kao i vinskih karata;
- Odlučuje o ponudi menija i izradi normativa;
- Lično rukovodi većim značajnijim banketima i drugim manifestacijama;
- Svakodnevno koordinira sa šefom kuhinje oko vrste asortimana jela u restoranu;
- Svakodnevno koordinira sa šefom restorana oko vrste asortimana pića u restoranu;
- Radi na unapređenju servisa kroz unošenje novina i specifičnosti poslovanja;
- Ugovara posebne prijeme, bankete i druge veće manifestacije;
- Vrši odabir kandidata za poslove sektora za koje je nadležan;
- Organizuje trening novozaposlenih;
- Trebuje inventar i opremu;
- Odlučuje o asortimanu proizvoda;
- Prima ponude dobavljača za sektor hrane i pića;
- Kontroliše pridržavanje utvrđenih normativa.
RECEPCIJA:
Recepcioner
Broj izvršilaca: 5 (2 izvršioca potrebna za rad u noćnoj smjeni)
Opis posla:
- Posao koji se odnosi na doček gostiju,
- Davanje informacija o hotelu i uslugama,
- Ugovaranje usluga ukoliko nijesu ranije ugovorene (a gost već pristigao),
- Doček, uslužnost i ispraćanje svakog pojedinog gosta na ljubazan i profesionalan način, kao i preduzimanje potrebnih postupaka kod registrovanja gostiju.
Stepen stručnosti: SSS
Uslovi:
- Iskustvo: 1 godina obavljanja istih ili sličnih poslova;
- Poznavanje dva svjetska jezika (obavezno engleskog, poželjno francuskog).
ODSJEK KUHINJE:
Kuvar
Broj izvršilaca: 2
Opis posla:
- Posao koji se odnosi na stručno usavršavanje i kvalitetno pripremanje jela, gotovih, polugotovih, čorba, umaka i ostalih proizvoda tople kuhunje;
- Serviranje i aranžiranje jela;
- Održavanje inventara na određenoj temperaturi;
- Vođenje računa o čistoći na radnom mjestu;
- Kontrola stanja imovine;
- Kvarove, odnosno štetu blagovremeno prijavljuje neposrednom rukovodiocu;
- Poznavanje tehnologije materijala koji se koriste za pripremenje jela i tehnološke postupke čuvanja namirnica, kao i tehnološke procese pripremanja jela;
- Odgovornost za kvalitet pripremljenih jela koja je dužan pripremiti, servirati i izdati;
- Vođenje računa o pridržavanju utvrđenih normativa;
- Drugi poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca.
Stepen stručnosti: KV
Pomoćni radnik u kuhinji
Broj izvršilaca: 5
Opis posla:
- Posao koji se odnosi na održavanje opšte higijene kuhinje, kuhinjskih uređaja i inventara;
- Sortiranje i priprema voća i povrća;
- Pripremanje inventara za serviranje hrane;
- Drugi poslovi po nalogu rukovodica.
Stepen stručnosti: NK
Kandidati koji zadovoljavaju prethodno navedene uslove, mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: hr@hotelsunresort.com