Potrebni sezonski kadrovi za “Hunguest Hotels Montenegro“ d.o.o. Herceg Novi

HOTELSKO DOMAĆINSTVO:

Sobarica
Broj izvršilaca: 15

Opis posla: 

  • Posao koji se odnosi na održavanje kompletne higijene hotelskih soba, kupatila, hodnika, stepeništa, liftova i ostalih pratećih prostorija; 
  • Preuzimanje gostinskog rublja za pranje; 
  • Blagovremeno obavještavanje nadređene o nastaloj šteti ili nestalom inventaru; 
  • Predaja nađene i zaboravljene stvari; 
  • Pridržavanje dobijenih uputstava o načinu spremanja sobe i upotrebe sredstava za čišćenje; 
  • Obavljanje i drugih poslova po nalogu domaćice hotela.

Stepen stručnosti: NK 

Higijeničarka
Broj izvršilaca: 4

Opis posla: 

  • Održavanje kompletne higijene svih hotelskih prostora izuzev kuhinjskog bloka;
  • Pridržavanje dobijenih uputstava o sredstvima za čišćenje i o rukovanju aparatima za čišćenje; 
  • Prijavljivanje tehničke neispravnosti; 
  • Predaja nađene i zaboravljene stvari; 
  • Obavlja i druge poslove po nalogu domaćice hotela. 

Stepen stručnosti: NK

ODSJEK USLUŽIVANJA:

Konobar
Broj izvršilaca: 10

Opis posla: 

  • Posao koji se odnosi na pripremanje reona za posluživanje; 
  • Aranžiranje stolova; 
  • Dočekivanje gostiju na svom reonu, ispisivanje narudžbi; 
  • Servis i poznavanje svih vrsta pića; 
  • Vođenje čistoće stolova, stolica, ispravnosti sitnog inventara; 
  • Poznavanje redosleda služenja hrane i pića; 
  • Podučavanje dodijeljenih mu konobara u serviranju; 
  • Poznavanje svih vrsta jela u jelovniku; 
  • Brisanje i poliranje tanjira i pribora; 
  • Poznavanje svih vrsta jela u jelovniku; 
  • Odgovara za dnevni pazar i predaju istog svom neposrednom rukovodiocu.

Stepen stručnosti: NK/KV/SSS

Menadžer restorana

Uslovi:

  • SSS/VS/VSS; 
  • Poznavanje svjetskog jezika;
  • Poznavanje rada na računaru; 
  • Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimum 3 godine. 

Opis posla:

  • Organizuje cjelokupan rad sektora hrane i pića; 
  • Stara se o asortimanu i sastavljanju jelovnika, kao i vinskih karata; 
  • Odlučuje o ponudi menija i izradi normativa; 
  • Lično rukovodi većim značajnijim banketima i drugim manifestacijama;
  • Svakodnevno koordinira sa šefom kuhinje oko vrste asortimana jela u restoranu; 
  • Svakodnevno koordinira sa šefom restorana oko vrste asortimana pića u restoranu; 
  • Radi na unapređenju servisa kroz unošenje novina i specifičnosti poslovanja;
  • Ugovara posebne prijeme, bankete i druge veće manifestacije; 
  • Vrši odabir kandidata za poslove sektora za koje je nadležan; 
  • Organizuje trening novozaposlenih;
  • Trebuje inventar i opremu; 
  • Odlučuje o asortimanu proizvoda; 
  • Prima ponude dobavljača za sektor hrane i pića; 
  • Kontroliše pridržavanje utvrđenih normativa. 

RECEPCIJA:

Recepcioner
Broj izvršilaca: 5 (2 izvršioca potrebna za rad u noćnoj smjeni)

Opis posla: 

  • Posao koji se odnosi na doček gostiju, 
  • Davanje informacija o hotelu i uslugama, 
  • Ugovaranje usluga ukoliko nijesu ranije ugovorene (a gost već pristigao), 
  • Doček, uslužnost i ispraćanje svakog pojedinog gosta na ljubazan i profesionalan način, kao i preduzimanje potrebnih postupaka kod registrovanja gostiju.

Stepen stručnosti: SSS

Uslovi:

  • Iskustvo: 1 godina obavljanja istih ili sličnih poslova; 
  • Poznavanje dva svjetska jezika (obavezno engleskog, poželjno francuskog). 

ODSJEK KUHINJE:

Kuvar
Broj izvršilaca: 2

Opis posla: 

  • Posao koji se odnosi na stručno usavršavanje i kvalitetno pripremanje jela, gotovih, polugotovih, čorba, umaka i ostalih proizvoda tople kuhunje;
  • Serviranje i aranžiranje jela; 
  • Održavanje inventara na određenoj temperaturi; 
  • Vođenje računa o čistoći na radnom mjestu; 
  • Kontrola stanja imovine;
  • Kvarove, odnosno štetu blagovremeno prijavljuje neposrednom rukovodiocu;
  • Poznavanje tehnologije materijala koji se koriste za pripremenje jela i tehnološke postupke čuvanja namirnica, kao i tehnološke procese pripremanja jela; 
  • Odgovornost za kvalitet pripremljenih jela koja je dužan pripremiti, servirati i izdati;
  • Vođenje računa o pridržavanju utvrđenih normativa; 
  • Drugi poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. 

Stepen stručnosti: KV

Pomoćni radnik u kuhinji
Broj izvršilaca: 5

Opis posla: 

  • Posao koji se odnosi na održavanje opšte higijene kuhinje, kuhinjskih uređaja i inventara; 
  • Sortiranje i priprema voća i povrća; 
  • Pripremanje inventara za serviranje hrane; 
  • Drugi poslovi po nalogu rukovodica. 

Stepen stručnosti: NK

Kandidati koji zadovoljavaju prethodno navedene uslove, mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: hr@hotelsunresort.com

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.