Luksuzni The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay, prvi od planiranih 7 hotela u sklopu destinacije Luštica Bay otvara pozicije za Program stručnog osposobljavanja, namjenjen licima sa stečenim viskom obrazovanjem, bez radnog iskustva u struci.
 
Program stručnog osposobljavanja se do sada pokazao veoma uspješnim. Polaznici programa su imali priliku da sa nama provedu 9 mjeseci i steknu svoja prva praktična radna iskustva Usput su u našem hotelu imali priliku da zaista steknu uvid u sve aspekte poslovanja i nauče mnogo o hotelijerstvu, odnosu sa gostima, timskom radu i komunikaciji. Više od polovine dosadašnjih polaznika iz proteklih godina je odmah nakon Programa dobilo priliku za zaposlenje.
 
Prednost konkurisanja za obavljanje stručnog osposobljavanja u našem hotelu je i radno iskustvo u međunarodnom okruženju, budući da 25%  The Chedi tima čine inostrani stručnjaci različitih profila, a radno iskustvo ćete steći u pozitivnom i motivišućem ambijentu, usavršavajući svoje vještine uz profesionalce koji se bave luksuznim hotelijerstvom i ugostiteljstvom.
 
Bez obzira sa kojim obrazovnim profilom dolazite i za koji se sektor odlučite, budite sigurni da ćete imati uvid u različite segmente poslovanja nešeg hotela i unaprijediti svoj profesionalni stav, naučiti mnogo o odnosu sa gostima kao i timskom radu, ukratko, omogućavamo vam sjajnu polaznu tačku za vašu buduću karijeru i profesiju.
Za one koji dobiju priliku da se profesionalno usavršavaju u hotelu The Chedi Luštica Bay, a ne dolaze inicijalno iz opštine Tivat, biće obezbjeđen smještaj u blizini hotela, kao i ishrana u  kafeteriji za sve članove tima.
Oglasi za stručno osposobljavanje u The Chedi Luštica Bay hotelu su oglašeni pod imenom poslodavca LBHM DOO – The Chedi Hotel, a otvorene su pozicije u sledećim sektorima:
 

Tehnička služba i održavanje
Domaćinstvo (aktivnosti koordinatora pojednih sekcija sektora domaćinstva)
F&B – Servis
F&B – Kuhinja
Sanitarni inžinjering
Recepcija
Prihodi i rezervacije
Ljudski resursi


Prijave se vrše isključivo putem portala www.euprava.me, prateći objavljena uputstva.
Dodatne informacije o stručnom osposobljavanju u The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay možete dobiti upitom na email adresu:  careers@chedilusticabay.com
 
 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.