Važi do: 05. oktobar 2022.
Grafo Group d.o.o. je jedna od vodećih štamparija u Crnoj Gori, sa fokusom na offset, digitalnu i plotter štampu, sa najsavremenijim mašinskim parkom renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Heidelberg , Ryobi, Xerox i Mutoh.
 
Svojim širokim spektrom djelovanja u mogućnosti smo da klijentima ponudimo najsavremenija štamparska rješenja bilo da se radi o malim ili velikim tiražima, velikim štampanim površinama ali i kratkim produkcionim rokovima.
 
Operater štampe velikog formata – plotter mašina


Opis:
  • Rad na plotter mašini za štampu velikih formata i montažu;
  • Apliciranje svih tipova PVC folija, brendiranje izloga i ostalih površina, kaširanje PVC folija na sve tipove pločastih materijala/podloga;
  • Praćenje stanja sirovina, materijala za štampu, boja, reklaminh konstrukcija.
Uslov:
  • Neophodno radno iskustvo.
Zainteresovani kandidati mogu poslati svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na E-mail adresu: [email protected]
 

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.