Važi do: 30. novembar 2021.

Na jedinstvenom mjestu prirodnog spoja mora, vjetra i kamena, na izolovanom poluostrvu nalazi se autentični Hotel Resort Ruža Vjetrova. Osnovan je 2009. godine u mjestu Dobra Voda kod Bara, sa namjerom da svojim gostima pruži neponovljiv odmor u prirodnom ambijentu. Zelena vegetacija utapa se u morsko plavetnilo čineći doživljaj odmora specijalnim. Stvarajući poseban odnos prirode i kulture, u ambijentu jedinstvenom po svom konceptu i elementima dizajna, omogućili smo gostima autentično i intimno iskustvo.

Izolovano poluostrvo od 50 000 metara kvadratnih, privatna plaža, dva otvorena bazena, luksuzni apartmani, mediteranska i nacionalna kuhinja, priroda, šetnja i rekreacija, kao i naša posvećenost, čine savršene uslove za ugodan godišnji odmor na Jadranu. Miks kulturnih, geografskih i istorijskih sadržaja, širok spektar usluga, nude atmosferu savršene udobnosti i raznolikosti.

Budite dio uspješnog hotelskog tima Ruže Vjetrova i doprinesite da zajedno pružimo još bolju uslugu i ugođaj našim gostima.

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.