Universal Media (UM) je vodeća full service medijska agencija specijalizovana za planiranje i zakup medijskog prostora na svim medijskim platformama za neke od najvećih lokalnih, regionalnih i internacionalnih kompanija. Posluje na osam tržišta, sa preko 200 profesionalaca zaduženih za kreiranje i implementaciju medijskih strategija.

Nastojimo da izbrišemo granicu između medija i kreativnosti, podataka i sadržaja, i nauke i umjetnosti.

U potrazi smo za novim/om praktikantom/kinjom u timu koji/a je znatiželjan/a, vedar/a, poštuje različitosti, njeguje lični i profesionalni integritet i uvažava druge.

Pozivamo te da se pridružiš timu na zajedničkom putu u ostvarenju naše misije:

"Prepoznati trenutke u kojima će poruke brendova dostići maksimUM uticaja i relevantnosti".

*Nakon programa prakse koji je osmišljen kao intenzivna edukacija i priprema za samostalan rad, najbolje članove programa čeka zaposlenje kod nas u timu!

Program prakse je neplaćen i traje 2 - 3 mjeseca u zavisnosti od napretka polaznika programa

 

Media Planner Trainee

Lokacija: Podgorica

Opis pozicije:

Kroz učešće u našem programu prakse dobijaš šansu da prođeš kroz sve oblasti rada medijske agencije i pozicije media planera, a sa ciljem boljeg razumijevanja posla i sveobuhvatnosti svih oblasti kojima se medijska agencija bavi.

Upoznaćeš se sa procedurama koje su specifične za rad sa klijentima. U saradnji sa kolegama iz tima, dobićeš sva znanja koja možemo da ti ponudimo i odgovorićemo ti na sva pitanja koja imaš.

U želji da te pripremimo za rad u našem timu, pored usvajanja teorijskih znanja i procedura za rad u Agenciji, imaćeš i priliku da:

  • Razumiješ kako se implementira strategija medijskog oglašavanja u skladu sa briefom i budžetom koji je klijent izdvojio za oglašavanje;
  • Zašto je klijent odabrao medije u kojima želi da se oglašava i koju poruku šalje svojoj ciljnoj grupi;
  • Kako se kreira media plan u tradicionalnim/ offline medijima(TV, OOH, štampani mediji i  drugo), kao i u digital/online medijima;
  • Kako se prate finansije u vezi sa oglašavanjem;
  • Kako se prate parametri koji govore o rezultatima oglašavanja;
  • Kako se izvještava o rezultatima kampanje;
  • Kako se koriste specifični alati u medijskom planiranju.

I još mnogo toga...

Tokom prakse ćeš imati edukatore i mentora koji će da prati tvoj napredak i koji će ti svojim savjetima pomoći da ostvariš najbolje moguće rezultate!

Zahtjevi pozicije:

Mi ulažemo u tebe, u tvoju edukaciju, dobrodošlicu i onboarding proces, vjerujemo da si ti potencijalni član/ica našeg tima i da ovim programom započinjemo jednu lijepu i uspješnu saradnju.

Dugo smo razmišljali ko su pravi kandidati za nas i zaključili smo da nam je najvažnije kakve vrijednosti i energiju donose potencijalni članovi tima. Zanima nas tvoja snaga koju donosiš u tim i zato te ohrabrujemo da se prijaviš bez obzira da li imaš ili nemaš prethodno radno iskustvo i u kojoj si industriji radio/la.

Za nas si pravi kandidat/kinja ako :

  • si vrijedan/a, posvećen/a, zainteresovan/a za učenje i razvoj u oblasti medijskog oglašavanja;
  • cijeniš timski rad i vjeruješ da su ljudi snaga jedne kompanije;
  • se pronalaziš u brojevima i logičkom razmišljanju, voliš Excel i fokusiran/a si na detalje;
  • Imaš intresovanje za medije, strategiju medijskog oglašavanja i to kako  kompanije saopštavaju poruke kroz različite kampanje/oglase svojim ciljnim grupama.

Onda je ovo prava prilika za tebe.

Čekamo tvoju prijavu i radujemo se upoznavanju!

Rok za prijavu je 25.septembar 2021.

 Link za prijavu




Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.