Neregelia d.o.o. je kompanija koja se bavi distribucijom robe široke potrošnje i pružanjem logističkih usluga. Naši partneri i klijenti su najveći strani i domaći proizvođači robe široke potrošnje, prehrambenih proizvoda, duvanskih proizvoda, lijekova, medicinskih sredstava, pomoćnih ljekovitih sredstava i dijetetskih suplemenata. Uspješno poslujemo već 20 godina i članica smo Nelt Grupe, organizacionog sistema koji spaja preko 3800 ljudi u 11 kompanija, u 7 zemalja u Evropi i Africi i lidera na polju distribucije u regionu Zapadnog Balkana.

Strateški smo opredijeljeni ka izvrsnosti. Svjesni smo da uspjeh Neregelie počiva na radu, stručnosti i motivaciji ljudi. Ohrabrujemo timski rad, a snagom duha zajedništva svakodnevno pobjeđujemo poslovne izazove. Podržavamo inovacije, promjene i kreativnost.

Trenutno smo u potrazi za kandidatom koji će nam se pridružiti na poziciji:

 

VOZAČ / DOSTAVLJAČ ROBE

 

Odgovornosti:

  • Isporuka robe kupcima u skladu sa definisanim procedurama rada;
  • Zaduživanje i razduživanje dokumentacije koja prati isporuku robe;
  • Poštovanje svih saobraćajnih zakona i propisa.

Uslovi:

  • III ili IV SSS;
  • Vozačka dozvola "C" kategorije;
  • Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima;
  • Osnovno poznavanje mehanike;
  • Snalažljivost i odgovornost.

 

U kompaniji Neregelia d.o.o. sistemski planiramo trening programe za naše zaposlene kako u saradnji sa principalima, tako i u internoj organizaciji, a veliki broj obuka realizujemo i sa eksternim konsultantima i partnerima. Trudimo se da pažljivo pratimo profesionalne afinitete i kvalitete svojih zaposlenih i da za zaposlene sa liderskim potencijalom kreiramo adekvatne razvojne planove što potvrđuje značajan broj internih unapređenja i pomijeranja iz jedne biznis oblasti u drugu kao i pomijeranja na sva naša tržišta na Zapadnom Balkanu i na afričkom kontinentu.

 

Sve prijave će biti razmatrane u punoj povjerljivosti, a samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju klikom na opciju KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.