MERCATOR CG D.O.O.

 

Pozivamo ambiciozne mlade ljude koji žele da svoju karijeru započnu na pravom mjestu!

Iskoristite svoju šansu i prijavite se da Program stručnog osposobljavanja obavite u kompaniji Mercator-CG.

U Vladinom programu stručnog osposobljavanja učestvujemo od 2013. godine i od tada je angažovano preko 40 visokoškolaca za rad u režiji, LDC-u i maloprodaji. Pored sticanja prvog profesionalnog radnog iskustva svaki novi korisnik ovog programa ima priliku da ostane u kompaniji i zasnuje radni odnos, ako se poklope stečene kompetencije i motivacija sa jedne strane i zahtjevi radnog mjesta sa druge. Čak 1/3 visokoškolaca je ostala u kompaniji, gdje i danas rade.

Mercator-CG je tokom prethodnih 8 godina učešća u programu oformio i stručan tim mentora koji vode visokoškolce kroz proces stručnog osposobljavanja i koji su zaduženi za njihovu obuku. Rad pripravnika se na sistematičan način prati tokom svih 9 mjeseci rada u kompaniji.

Ukoliko preko Vladinog programa dođeš u našu kompaniju zaista ćeš imati priliku da učiš i da se razvijaš kao ravnopravni član tima. Kroz rad na konkretnim zadacima u okviru svog radnog mjesta ćeš imati priliku da razviješ svoje vještine i stekneš kompetencije koje će ti biti važne za nastavak karijere. Na tebi je da pokažeš inicijativu i budeš proaktivan/na. Bez obzira kojim se poslom baviš, kvalitet će se prepoznati i cijeniti.

Zato te pozivamo da se prijaviš putem sajta www.euprava.me i da Program stručnog osposobljavanja obaviš upravo kod nas.

Možda si baš ti naš budući kolega ili koleginica!

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.