Sous-Chef / Zamjenik šefa kuhinje
La Roche je boutique hotel sa 5* pozicioniran pored mora, u samom centru Tivta. Gostima nudimo personalizovano, jedinstveno iskustvo, tailor made. Pružamo vrhunsku uslugu, vodimo računa o detaljima i gostima obezbijeđujemo dobar izbor. Konstantno kreiramo nova iskustva.
Sous-Chef / Zamjenik šefa kuhinje
Broj izvršilaca: 1
Radno vrijeme: Puno
Radno iskustvo: Minimum 5 godina radnog iskustva u hotelima visoke kategorije
Vrsta radnog odnosa: Na određeno odnosno neodređeno vrijeme
Broj radnih sati u nedjelji: 40
Mjesečna zarada: Konkurentna plata plus bonusi
Smještaj: Obezbijeđen od strane kompanije
Ishrana: Jedan kuvani obrok u toku smjene
Mjeseci probnog rada: 1 mjesec probnog rada. Probni rad je plaćen 100%.
Opis dužnosti:
- Učestvuje u kreiranju i sprovođenju pravila i standarda u radu kuhinje;
- Zadužen za vođenje smjene u glavnoj kuhinji ili pojedinačne kuhinje restorana;
- Organizuje, rukovodi, vrši nadzor nad cjelokupnim procesom rada u kuhinji;
- Učestvuje u planiranju jelovnika i kreiranje novih jela;
- Ispostavljanje narudžbi za namirnice i kontrolisanje primljenih namirnica;
- Obavlja sve ostale poslove po nalogu šefa kuhinje;
- Pridržavanje plana o optimalnom korišćenju i čuvanju namirnica, proizvoda i poluproizvoda;
- Pridržavanje svih standarda u proizvodnji, preradi i posluživanju hrane.
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: hr@larochehotel.me