Važi do: 28. septembar 2019.
Hotelu “Hunguest Hotels Montenegro“, Herceg-Novi, potrebni sezonski kadrovi za sektor kuhinje, za poziciju:

 

KONOBAR / ICA

(2 izvršioca)

 

Opis posla:

  • Posao se odnosi na pripremanje reona za posluživanje; aranžiranje stolova; dočekivanje gostiju na svom reonu, ispisivanje narudžbi; servis i poznavanje svih vrsta pića; vođenje čistoće stolova, stolica, ispravnosti sitnog inventara; poznavanje redosleda služenja hrane i pića; podučavanje dodjeljenih mu/joj konobara u serviranju; poznavanje svih vrsta jela u jelovniku; brisanje i poliranje tanjira i pribora; poznavanje svih vrsta jela u jelovniku; odgovara za dnevni pazar i predaju istog svom neposrednom rukovodiocu.

Stepen stručnosti: NK/KV/SSS. 

Kandidati koji zadovoljavaju prethodno navedene uslove, mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: hr@hotelsunresort.com

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.