Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Kompanija Royal Carribean posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate izmedju 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu prijavite se slanjem CV-a na engleskom jeziku!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su Viking, NCL i MSC a slanjem CV-a možete postati dio i njihovog tima.

 http://kouzon.me/

Lifeguard

(NCL kompanija) 

Iznos plate: 1400 us dolara.
Uslov za apliciranje: Potrebno je da kandidat ima Intermediate-Advanced nivo znanja engleskog jezika, kao i da ima sertifikate o polozenoj obuci za spasioca + CPR (kurs prve pomoći).

Ugovor: u trajanju od 6-8 mjeseci.

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte.

 

Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS ili na e-mail adresu: montenegro@kouzon.mk

 Za više informacija možete pozvati na broj: +382 69 271 672.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.