Hotel Otrant već dugi niz godina uspješno posluje, te pridaje veliku važnost svojim zaposlenicima.
U tu svrhu i za ovu sezonu tražimo veći broj sezonskih radnika koji su spremni raditi, učiti, ulagati u sebe i zajedno sa nama raditi na zadovoljstvu naših gostiju. Kao i protekle godine, naši gosti većinom stižu iz Francuske i mi kao poslodavci, uvijek smo spremni dodatno nagraditi Vaše znanje francuskog jezika. Ukoliko se ne sporazumijevate na francuskom, javite se svejedno. Vaš osmijeh i pozitivan pristup svakom našem gostu biti će prepoznat sa strane Uprave.

 

Kuhar/ica hladne i tople kuhinje

 


Priprema obroka prema zadanim jelovnicima, smjenski rad, priprema voća i povrća.

Uvjeti:

  • prethodno iskustvo je poželjno, spremnost na timski rad, u slučaju da osoba nije iz Ulcinja.
  • osigurana je prehrana i smještaj.

Ukoliko posjedujete znanja i vještine koje nisu navedene u ovom oglasu, pošaljjite pismo ponude, ukoliko pronađemo mogućnost mi ćemo Vas kontaktirati.

Mi smo popunjeni do kraja oktobra 2019, a otvaramo hotel početkom aprila, te Vam tako pružamo priliku da zajedno provedemo 7 mjeseci, a ukoliko pokažete sve svoje kvalitete i naši gosti budu zadovoljni sa Vašim radom, nudimo mogućnost razvijanja Vaše karijere u Hotelu Otrant.

Ukoliko ste zainteresovani za posao, pošaljite nam svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na mejl adresu: posao@hotelotrant.me

Primamo Vaše ponude i svakako odgovaramo.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.