Hotel Vile Oliva, jedno je od najlepših mjesta na crnogorskoj obali, nalazi se na samo 80 metara od plaže u predivnom starom gradu Petrovca. Okružen raskošnom mediteranskom vegetacijom, među 140 svejtskih maslina, od kojih su neki 400 godina stari. Hotelski kompleks od glavne zgrade 3 sprata i 11 vila nudi mir i uživanje svojim gostima.

Oglašavamo sljedeće slobodno radno mjesto:

 

KUVAR (m/ž)

 

Opis posla:

  • Posao se odnosi na stručno usavršavanje i kvalitetno pripremanje jela, gotovih, polugotovih, čorba, umaka i ostalih proizvoda tople kuhunje, serviranje i aranžiranje jela; održavanje inventara na određenoj temperaturi; vođenje računa o čistoći na radnom mjestu; kontrola stanja imovine, kvarovi, odnosno štetu blagovremeno prijavljuje neposrednom rukovodiocu; poznavanje tehnologije materijala koji se koriste za pripremenje jela i tehnološke postupke čuvanja namirnica, kao i tehnološke procese pripremanja jela; odgovornost za kvalitet pripremljenih jela koja je dužan pripremiti, servirati i izdati; vođenje računa o pridržavanju utvrđenih normativa; i drugi poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju koristeći opciju KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: kadrovi@vileoliva.com

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.