Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.


Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!

 

Kuvar / Pomoćni kuvar (m/ž)

 

Tražite da proširite svoje znanje radeći u stručnoj, a ipak domaćoj atmosferi dok pripremate tradicionalnu hranu sa prefinjenim stilom? Ne tražite dalje. U hotelskoj grupaciji Casa del Mare gradimo odnose zasnovane na timskom radu i kulturi koja se fokusira na pružanju jedinstvene usluge prema potrebama naših gostiju.

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: careers@casadelmare.me

Kontakt telefon za više informacija: 067/999-030.

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.