Inovativnost, sposobnost brzog prihvaćanja promjena i učinkovita prilagodba danas je sve. Upravo u tome DIV grupa / Brodosplit prednjači i želi biti još uspješnija. Tvrtka smo koja uspješno posluje, raste, zapošljava i u krizi, a tržište nam je cijeli svijet. Upravo to suvremeno tržište rada na kojem djelujemo traži prilagodljivu radnu snagu koja suvereno vlada ključnim kompetencijama. Ono što DIV grupu / Brodosplit čini uspješnima su zaposlenici - njihov stav, odnos prema poslu i način na koji izvršavaju svakodnevne obveze i zadatke. Naš je fokus na idejama, multidisciplinarnim projektima, novim klijentima, novim tržištima. Razvoj naše grupacije nikako se ne pripisuje samo njenom vodstvu već posebno onima koji svakodnevno stvaraju njene vrijednosti, svoj posao obavljajući puni elana, entuzijazma s pozitivnim stavom tražeći nova rješenja, usmjereni na to kako se nešto može napraviti.

Ključan činitelj razvoja DIV grupe / Brodosplita poticajno je okruženje koje prihvaća iskusne i dokazane profesionalce i koje je isto tako sposobno mladi kadar s potencijalom educirati i osposobiti za postizanje vrhunskih poslova koji razvijaju rješenja i proizvode namijenjene tržištima cijelog svijeta.

Pridružite nam se i postanite nositelj razvoja DIV grupe!

Tražimo:

BRODOMONTER (m/ž)

 

Opis posla:

  • Montaža trupa broda.

Uvjeti:

  • Potrebno iskustvo najmanje godinu dana na istim ili sličnim poslovima.
  • Tehnički smjer.


Ukoliko ste se prepoznali u gore navedenom opisu, javite nam se.

Stručna sprema: Srednja stručna sprema
Potrebne godine iskustva: 1

Što nudimo:

Nudimo Vam mogućnost sudjelovanja u kreiranju vrlo pozitivne priče, timsko orijentiranu i poticajnu sredinu te konstantno stručno usavršavanja, profesionalno napredovanje te vrlo stimulativna primanja.

Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos.

Smještaj je obezbjeđen.

Ostale informacije:

Kategorije:

  • Strojarstvo i brodogradnja.

Županija rada:
Splitsko-dalmatinska.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite na navedeni oglas molimo Vas da nam svoju biografiju pošaljete putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: posao@divgroup.eu

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.