Želite da započnete svoju HR karijeru?

HR STARTER - Montenegro 2018 program

je prilika da napravite prvi korak!

 

Program je pokrenut u partnerstvu HR World organizacije i portala PREKOVEZE.ME kao besplatni dvomjesečni HR kurs za diplomce i studente završnih godina različitih univerziteta u Crnoj Gori. Cilj programa jeste praktično podizanje znanja i vještina studenata za buduću HR karijeru kao veoma traženu u savremenim uslovima poslovanja.

Program se sastoji od 6 trening dana i 3 meet up događaja na kojima će više od 20 HR profesionalaca iz regiona studentima prenijeti praktično znanje iz oblasti ljudskih resursa. Mladi će tokom dva mjeseca programa imati različite timske zadatke što će uticati na razvoj njihove sposobnosti rada u timu, potrebe za zajedništvom i većom tolerancijom. Rad studentskih timova nadgledaće mentor, HR profesionalac sa višegodišnjim iskustvom.

HR STARTER Montenegro 2018 trajaće od 13. oktobra do 24. novembra u Podgorici i biće zasnovan na inovativnom pristupu HR-u kao strateškoj funkciji u kompaniji. Tokom ovog perioda studenti će se upoznati sa širokim znanjem iz oblasti HR-a – od osnovnih HR procesa i aktivnosti, sve do modernih HR principa kao što su data-driven, agile mindset, mobility, ownership, empowerment... i njihovom praktičnom primjenom u biznis okruženju. Ova znanja će polaznicima prenijeti predavači iz kompanija kao što su Microsoft, Telenor, Societe General banka, Erste banka, Porto Montenegro, Renault, Mercator Crna Gora...

 

Zainteresovani ste? Želite da budete polaznik programa i napravite svoj prvi korak ka HR karijeri?

 

PRIJAVITE SE OVDJE

 

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.