Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.


Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!

  

Administrator / računovođa (m/ž)

Ako živite u svijetu sa brojevima i osoba ste koja teži savršenstvu kada radi reviziju i distribuciju statističkih, finansijskih, računovodstvenih ili platnih izveštaja.. Ako provjeravate brojke, održavate datoteke, zapise, gotovinu i gotovinske ekvivalente u skladu sa pravilima i procedurama. Ako zapisujete, arhivirate, ili analizirate kompjuterizovane finansijske informacije…mi smo pravo mjesto za vas! Poželjno iskustvo u hotelijerstvu u sektoru hrane i pića.

 

 

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.