Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Ono što bismo željeli posebno da najavimo je intervju sa predstavnicima najveće svjetske cruise kompanije Royal Caribbean koji dolaze 08-og marta u Crnu Goru u potrazi za mladim i ambicioznim ljudima koji bi radili na njihovim brodovima na većini pozicija iz oblasti ugostiteljstva.

Kompanija posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate izmedju 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu prijavite se slanjem CV-a na engleskom jeziku i budite dio ovog velikog intervjua!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su Viking, NCL i MSC a slanjem CV-a možete postati dio i njihovog tima.

 http://kouzon.me/

COOK

 

POSITION SUMMARY
Preparation of dishes / food preparations requiring advanced culinary skills in any section of a kitchen operation.

YOUR RESPONSIBILITIES

 • Prepare food items as per recipes and instructions received from his / her supervisor with the minimum supervision.
 • Will work in any section assigned by the Executive Chef, the section can change at any given time for training purposes and / or in convenience to the operation.
 • Must be able to taste dishes, differs taste and if adjustments need to be made.
 • Duties include immaculate cleanliness of his / her working station at all time.
 • Required to have basic USPH knowledge and comply with it at any given time.
 • Must be familiar with Ship’s Rules and Regulations (SMS) and participate in all Drills required (Safety / Security).

PERSONALITY AND APPEARANCE

 • Must have a pleasant and courteous personality.
 • Minimum age should be twenty-two (22) years old. Physically fit and in good health, without any previous record of any medical problems, drugs and alcoholism.
 • Must be able to lift up to 50 lbs (30 Kilos) on a daily basis and able to work a minimum of ten hours per day, seven days a week.
 • Professional Experience and Education.
 • Standard High School Education. Requires a minimum of four years in the profession (Quality Hotels or Restaurants).
 • Must be able to read and speak English clearly in order to interpret documents such as recipes and manuals. Other languages are considered a plus.
 • Must be a serious professional and take great pride in his work. Adherence to the Company’s Rules and Regulations is a must for his success on the job.

 

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte. Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS ili na e-mail adresu: montenegro@kouzon.mk

 Za više informacija možete pozvati na broj: 067/019-333.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.