Kompanija Viking je osnovana 1997. godine. Godine 2015. Viking je predstavio svoj prvi okeanski brod. Viking Ocean Cruises brodovi su napravljeni u veličini koja omogućava direktan pristup većini luka, tako da gosti lako mogu da se ukrcavaju i iskrcavaju. Svaki brod ima privatnu terasu u svakoj kabini, veliki izbor restorana, bazene, spa centre... Krstarenja traju od 8 do 15 dana, sa itinererima osmišljenim tako da turisti provode što više vremena u destinacijama. Destinacije uključuju Skandinaviju i Baltik, Mediteran, Britanska ostrva, Sjevernu Ameriku i Karibe, kao i kombinovana krstarenja u trajanju od 22 do 50 dana.
Četvrti brod, Viking Sun, otploviće na prvo svjetsko krstarenje kompanije koje će trajati 141 dan i posjetiti 5 kontinenata, 35 zemalja i 55 luka. Počev od 2018. godine, peti brod- Viking SPIRIT u ponudi će imati putovanja u Australiju, Bliski Istok, Aziju i Aljasku.

Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.
Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Za potrebe kompanije Viking raspisujemo konkurs za: 

http://kouzon.me/

Inventory Manager

 

YOUR PROFILE

  • Required to speak, read and write in English in an Advanced level in order to understand and interpret written procedures. This includes the ability to give and receive instructions in written and verbal forms.
  • Minimum 3-5 years land progressive managerial experience in inventory operations in hotels, restaurants, resorts, or high volume distribution center.
  • Or minimum 2-3 contracts completed on-board ships as Inventory Manager, Stores Manager, Hotel Controller or Provision Master.
  • Experience on material management systems, preferably MXP.
  • Experience of food handling procedures with regards to public health standards.
  • Extensive knowledge of Hotel food, beverage, consumable, uniform, chemicals and equipment products.
  • Experience on storeroom operations, including the successful identification of expense reduction through cost control, waste management and spoilage/ breakage control.
  • Excellent understanding of inventory control practices.

 

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte. Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS ili na e-mail adresu: montenegro@kouzon.mk

Za više informacija možete pozvati na broj: 067/019-333.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.