Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Ono što bismo željeli posebno da najavimo je intervju sa predstavnicima najveće svjetske cruise kompanije Royal Caribbean koji dolaze 08-og marta u Crnu Goru u potrazi za mladim i ambicioznim ljudima koji bi radili na njihovim brodovima na većini pozicija iz oblasti ugostiteljstva.

Kompanija posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate izmedju 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu prijavite se slanjem CV-a na engleskom jeziku i budite dio ovog velikog intervjua!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su Viking, NCL i MSC a slanjem CV-a možete postati dio i njihovog tima.

 http://kouzon.me/

Restaurant attendant

 

POSITION SUMMARY:
Restaurant Attendant will perform the food service functions of dining and the working area is not limited to specific dining venues onboard. Some examples that are included but not limited to Room Service, Complimentary Dining Venues, Windjammer, etc. While performing routine and expected responsibilities, all restaurant attendants are engaged in providing courteous and professional service to guests. The duties described below are performed either personally or through subordinates. 

Hiring Requirements:

  • Two year food and/or beverage service experience, preferably in a 4 or 5 star restaurant. Banquet experience preferred.
  • Ability to distinguish soft drink varieties.
  • Knowledge of basic buffet food items.
  • Ability to apply customer service skills, according to Royal Caribbean International’s Gold Anchor Standards, when interacting with guests and coworkers.
  • Ability to follow Ben & Jerry Ice Cream scooping and presentation procedures.
  • Completion of high school or basic education equivalency preferred.
  • Ability to speak additional languages such as Spanish, French, German, Italian, or Portuguese is preferred.

Language Requirements:

  • Ability to speak English clearly, distinctly and cordially with guests.
  • Ability to speak additional languages such as Spanish, French, German, Italian or Portuguese preferred.
  • All shipboard employees must be able to communicate in the English language in order to understand and interpret written procedures. This includes the ability to give and receive instructions in written and verbal forms and to effectively present information and respond to questions from guests, supervisors and co-workers.

 

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte. Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS ili na e-mail adresu: montenegro@kouzon.mk

 Za više informacija možete pozvati na broj: 067/019-333.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.