Kompanija Klikovac d.o.o. je jedna od vodećih distributerskih kuća na teritoriji Crne Gore i na tržištu je prisutna već 25 godina. Od osnivanja pa do danas, kompanija Klikovac d.o.o. pažljivo osluškuje tržište i reaguje na njegove promjene, trudeći se da bude najbolja u klasi. Kompanija Klikovac je ponosna jer je jedna od onih kompanija koja, osim što se prilagođava tržištu, implementira veliki broj novina i na taj način utiče na njegov dalji razvoj. Kroz niz prethodnih godina, kompanija se razvila u vodećeg distributera na crnogorskom tržištu, a njeni planovi i ciljevi za budućnost jednako su ambiciozni kao i oni do sada. Nastoji da zadrži lidersku poziciju, a  svojim partnerima i potrošačima ponudi samo najbolje.

Ljudi koji hoće da rade i zarade za dobar i udoban život su dobrodošli...

 

VOZAČ

 

Uslovi:

  • Posjedovanje C kategorije.
  • Radno iskustvo u poslovima distribucije.

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: info@klikovac.me

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično). 

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.