Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekih od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i programa koji je namijenjen samo studentima - Work and travel, koji Vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA.

Royal Caribbean kompanija posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate izmedju 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu - prijavite se slanjem Vaše biografije na engleskom jeziku!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su: Viking, NCL i MSC, a slanjem biografije možete postati dio i njihovog tima.

Renomirane brodske kompanije Royal i Celebrity oglašavaju poziciju:

 

SECURITY GUARD

 

Prijavite se i obogatite svoje iskustvo radom na kruzeru, putovanjima, sticanjem novih prijatelja i dobrom zaradom.


Ove brodske kompanije su u potražnji kako za muškim tako i za ženskim kandidatima. Traži se profil osobe koja će biti zadužena za bezbijednost na brodu. Potrebni su ljubazne i prijemčive osobe koje će voditi računa o bezbijednosti članova posade i kontrolisanju putnika na brodu.

Ukoliko imate iskustva u CCTV-U (nadzor kamera) možete se prijaviti za poziciju supervizora.

Opseg plate je od 1136- 1500 $, svi troškovi života su pokriveni (smještaj, hrana, uniforme) uz mogućnost napredovanja.

Svi koji su zainteresovani za rad na ovoj poziciji, posjeduju znanje engleskog jezika i vještine upravljanja mogu se prijaviti na oglas slanjem CV-ja, preporuka i licenci na montenegro@kouzon.mk ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj tel. 067/019-333.

Iskustvo u ovoj oblasti poželjno, ali nije obavezno.

Napomena: Radi se o poziciji koja ne zahtijeva rad sa oružjem i ne podrazumijeva nikakav oblik agresivnosti i primjene sile. Prijave su otvorene za kandidate iz sledećih država: Crna Gora, Hrvatska, BiH i Makedonija.

 

Ohrabrujemo sve pripadnice ženskog pola da se takođe prijave na navedenu poziciju.


Na sljedećem linku možete pogledati kako zapravo izgleda raditi na ovoj poziciji

www.youtube.com/watch?v=qnM6B_SjCak&t=1s

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.