KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC 5* - Skiper Operacije d.o.o. za trgovinu i usluge i turistička agencija 

KEMPINSKI - Luksuzan i jedinstven: hotelijeri od 1897, u potrazi za najfascinantnijim odredištima uz najljepšu nezaboravljenu tradiciju evropske baštine.

Živimo u skladu s našom vizijom sljedećih odrednica: integritet, otvorena komunikacija, poštovanje, kulturološka raznolikost, strast, težnja za savršenstvom, timski rad, inovativnost, kreativnost, razvoj postojećeg kadra.

Kempinski Hotel Adriatic nalazi se u mjestu Savudrija, 10 kilometara od grada Umaga i sastoji od 186 soba i apartmana, prijemnog odjela, 2 restorana, 3 bara, 3 kuhinje, slastičarne te kongresnog centra. Uz sam hotel, nalazi se i najveće golf igralište u Istri.

Ako ste komunikativni, spretni, samostalni u radu, energični, pozitivni i poštujete kolektiv u kojem radite pridružite nam se!
 

SOBARICA



Opis radnog mjesta sobarice:

  • Čisti dodijeljene sobe prema standardima hotela što uključuje spremanje kreveta, čišćenje prašine sa namještaja u sobi, čišćenje kupaonice, usisavanje tepiha.
  • Provjerava da li je sve u sobi u dobrom stanju i u funkciji te nadzorniku prijavljuje potrebne popravke.
  • Odgovara na sva pitanja i zahtjeve gostiju na prijateljski i uljudan način, poduzima potrebne akcije te upućuje problem nadređenima.
  • Na kraju smjene izvještava o gostima koji zahtjevaju posebnu pažnju, o raskoraku u statusu soba, neobičnim situacijama, incidentima koji zahtjevaju praćenje kako bi se osigurala dosljednost i zadovoljstvo gostiju.
  • Informisana je o proizvodima i uslugama dostupnim u hotelu kako bi mogla odgovoriti na pitanja gostiju.

Uslovi:

  • Komunikativnost, spretnost, samostalnost, proaktivnost.
  • Stručna sprema: KV, Srednja stručna sprema
  • Potrebne godine iskustva: 1.
  • Jezici: Engleski (osnovno).


Što nudimo:

Rad u dinamičnoj atmosferi, edukacija prema Kempinski Standardima, mogućnost napredovanja, besplatni smještaj u neposrednoj blizini hotela, tri besplatna obroka dnevno, radna uniforma koja se pere i pegla u hotelu. Na naše se radnike primjenjuju i sve ostale beneficije koji imaju svi radnici Kempinski hotela.

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme cca 2-3 mjeseca, zavisno od dobijanja Dozvole za boravak i rad na temelju godišnjih kvota. Za sljedeću sezonu mogućnost zapošljavanja na duži period.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite na oglas, molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: hr.adriatic@kempinski.com.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.